top of page

PLESNE AKTIVNOSTI

*rezervacija termina po dogovoru

Možnost zaprtih skupin s plesno ali rekreacijsko dejavnostjo po Vaši želji!

 

 Ples za posebne priložnosti 

V življenju nastopijo trenutki, ki od nas zahtevajo kakšen plesni nastop. Da vam bo lažje, vam ponujamo pripravo takšnega plesnega nastopa v skladu z vašimi željami na izbrano glasbo, da se boste dobro počutili in z veseljem zaplesali.

 

Otvoritveni poročni ples mladoporočencev je priložnost, da pokažeta kako se znata zavrteti na parketu…in velikokrat  tudi kasneje v skupnem življenju.

Priprave so v obliki individualnih ur, koreografija je posebej sestavljena za par, da bo prepričljivo odplesal in se zabaval. Pri izboru glasbe vam lahko svetujemo in glasbo priredimo.

Naj bo vajin poročni ples unikaten in nepozaben!

 

Včasih tudi praznovanje okrogle obletnice zasluži kakšen plesni nastop. Tudi takrat vam lahko  pomagamo: Ples posameznika, para ali skupine na izbrano glasbo/glasbeni mix in za vas in za posebno priložnost prirejena koreografija. 

 Individualne ure 

Najbolj učinkovit način učenja plesnih korakov…. Če želite osvojiti korake in figure določenega plesa ali plesov, je individualni pristop najbolj primeren in efektiven. Osebni pristop na individualnih urah omogoča prilagajanje vašemu tempu učenja in dojemanja za lažje osvajanje željenega plesnega znanja.

 Plesni tečaji za majhne skupine do 6 parov

K plesu spada druženje, k druženju spada ples. Zakaj ne bi izkoristili priložnosti in osvežili svoje plesno znanje v prijetni družbi prijateljev? Imate prijatelje, s katerimi se radi zabavate in družite? Povabite jih na skupni plesni tečaj, skupno tedensko druženje pri katerem naredite nekaj za rekreacijo in druženje hkrati. Za vas priredimo plesni tečaj za zaključeno skupino, program prilagodimo vašim željam.

Plesna rekreacija za seniorje

Za tiste, ki bi radi trenirali še svoje sive celice, pa ponujamo plesne vaje posebej prilagojene za seniorje. Vaje potekajo v manjši skupini do 6 parov, izbor plesov prilagajamo željam.

Solo Dame

Rekreacija za ženske, pri kateri razvijamo koordinacijo ob plesni glasbi in učenju enostavnih plesnih korakov ter poskrbimo za vzravnano in gibčno telo z vajami. Vse to s sproščenim nasmehom na obrazu!!!

Vadba za ženske, fitženske, Maribor
Ples za posebne proložnosti, plesni studio AP, Maribor
Indivdualne plesne ure, tečaji plesa, Maribor
Individualne plesne ure, plesni tečaji, Maribor
bottom of page