top of page

Dame SOLO+

Plesno-gibalna rekreacija za Dame, pri kateri razvijamo koordinacijo ob plesni glasbi in učenju enostavnih plesnih korakov ter poskrbimo za vzravnano in gibčno telo z vajami. Vse to s sproščenim nasmehom na obrazu!!!

Plesna rekreacija za seniorje

Za tiste, ki bi radi trenirali še svoje sive celice pa ponujamo plesne vaje posebej prilagojene za seniorje. Vaje potekajo v manjši skupini do 6 parov, izbor plesov prilagajamo željam.

FIT plus VADBA

Vadbeni program prilagojen za seniorje. Za dobro počutje, vitalno telo in aktivno starost.

Spiralna Stabilizacija Hrbtenice  - RECITE STOP BOLEČINAM 

Revolucionarna vadba na področju stabilizacije telesa, je kombinacija vadbenih in terapevtskih metod, ki ugodno vpliva na odpravo bolečin v telesu, predvsem pa v hrbtenici, saj deluje v nasprotni smeri gravitacijskim silam in vzpodbuja delovanje globokih stabilizacijskih  mišic. To so mišice, ki zagotavljajo »varnostni oklep« okrog posameznih vretenc in celotne hrbtenice, korigirajo telesno držo ter sproščajo mišične pritiske na živčevje in tako omilijo bolečine v hrbtenici in sklepih. Vadba upočasnjuje obrabo medvretenčnih sklepov ter mehkih tkiv, izboljšuje regeneracijo po poškodbah, porodih, operacijah, deluje preventivno in ustvarja mišično ravnovesje (določene mišice krepimo in s tem druge sproščamo), kar posledično privede do izboljšave telesne drže in povečane gibljivosti. 

Vadba za starejše, Maribor
Vadba za starejše, vadba za hrbtenico, Maribor
bottom of page