top of page

Rekreacija

*obvezna predhodna rezervacija termina

max. stevilo vadečih v skupini: 10 

Možnost zaprtih skupin s plesno ali rekreacijsko dejavnostjo po Vaši želji!

Spiralna Stabilizacija Hrbtenice  - RECITE STOP BOLEČINAM 

Revolucionarna vadba na področju stabilizacije telesa, je kombinacija vadbenih in terapevtskih metod, ki ugodno vpliva na odpravo bolečin v telesu, predvsem pa v hrbtenici, saj deluje v nasprotni smeri gravitacijskim silam in vzpodbuja delovanje globokih stabilizacijskih  mišic. To so mišice, ki zagotavljajo »varnostni oklep« okrog posameznih vretenc in celotne hrbtenice, korigirajo telesno držo ter sproščajo mišične pritiske na živčevje in tako omilijo bolečine v hrbtenici in sklepih. Vadba upočasnjuje obrabo medvretenčnih sklepov ter mehkih tkiv, izboljšuje regeneracijo po poškodbah, porodih, operacijah, deluje preventivno in ustvarja mišično ravnovesje (določene mišice krepimo in s tem druge sproščamo), kar posledično privede do izboljšave telesne drže in povečane gibljivosti. 

BeFit vadba za ženske

FIT vadba za ženske je oblika vadbe za vzdrževanje in ohranjanje aktivnega telesa, pravilne drže, krepitev glavnih mišičnih skupin ter sprostitev. Za vaje uporabljamo lastno težo, elastiko in druge male pripomočke.

Fit&Relax vadba za ženske

Fit&Relax vadba za ženske je oblika vadbe za vzdrževanje in ohranjanje aktivnega telesa in duha, pravilne telesne drže ter sproščanje vsakodnevne napetosti in stresa. 

Solo Dame

Rekreacija za ženske, pri kateri razvijamo koordinacijo ob plesni glasbi in učenju enostavnih plesnih korakov ter poskrbimo za vzravnano in gibčno telo z vajami. Vse to s sproščenim nasmehom na obrazu!!!

Dame SOLO+

Plesno-gibalna rekreacija za Dame. 

Terapevtska vadba, Vadba za hrbtenico, Maribor
Vadba v manjših skupinah, Maribor
Vadba v manjših skupinah, maribor
bottom of page